Sivut

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kokeiluja

Posti toi minulle kaksi uutta stanssia rapakon takaa, lintu ja kehys-stanssi. Minulla oli vissiin joku hyvä idea niiden varalle mutta nyt kun jotain piti tehdä niin pää oli ihan tyhjä. Halusin kokeilla kerrostamista ja kahden stanssin "yhtäaikaisen" käyttöä joten tällainen oli sitten lopputulos.




 

Yhtäaikaista käyttöä kokeilin niin että ensin tein pallokuvion ja sitten leikkasin siitä tuon kehyksen. Nyt pääsinkin taas käyttämään sellaisia stansseja mitä en ole ennen kokeillut, eli hyvä big shot - haasteen kannaltakin. Muokkasin muuten nyt myös noiden stanssien kuvia vähän suuremmiksi, olivat jääneet turhan pieniksi (haasteen etenemistä pääsee helposti seuraamaan sivun ylälaidassa olevasta välilehdestä).

Kun kerran vauhtiin pääsin niin piti kokeilla myös 3D-kuvien tekemistä ensimmäistä kertaa. Löysin Muovitukusta valmiiksi stanssattuja kuvia joten ei tarvinnut ruveta leikkelemään niitä saksilla. Osat oli numeroitu valmiiksi joten ei tarvinnut kuin irrottaa ne ja kasata päällekäin kohotarroilla. Helppoa kuin mikä! =)
Tässä minun ihan ihka ensimmäiset valmiit 3D-kuvat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti