Sivut

tiistai 28. toukokuuta 2013

Big Shot -haaste

Annan aarteet blogissa Anna aloitti Big Shot -haasteen. Mari sitten haastoi minut mukaan ja otin haasteen vastaan. Listan mun stansseista tein tänne. Listaan lisään vielä kuvat kaikista stansseista kunhan ehdin kuvata kaikki. Listaan tulee myöskin sitten linkit valmiisiin töihin, sieltä pystyy sitten samalla myös seuraamaan haasteen etenemistä.
Haasteen ajankohta on 1.6-31.12.2013.

Tässä Annan ohjeet hasteeseen:
 "Tarkoituksena olisi siis käyttää kaikkia stansseja ainakin kertaalleen. Mikään ei estä käyttämästä samaa stanssia useammassakin projektissa muiden stanssien lisäksi, jos kyseessä on se oma luottostanssi. Jokaista kuviota tulisi käyttää, eli tarkoitus olisi että jokainen stanssi menee ainakin kerran haasteen aikana laitteesta läpi. Poikkeuksena pitäisin stanssisarjoja, joissa on esimerkiksi useaa kokoa samaa mallia (esim 6 eri kokoista ympyrää) tai aakkossarjaa, niistä riittää että kirjoittaa esimerkiksi yhden sanan tai käyttää vain yhtä/kahta kokoa kuviosta. Muutoin erilaisia kuvioita tulisi hyödyntää. Jos haasteen aikana tulee hankittua valikoimiin täydennystä, tulee niistä tehdä tuotos viikon sisällä stanssin kotiutumisesta."

Haastetta saa muokata hieman ja muokkaankin sitä niin että käytän jokaista stanssia, mutta se voi olla myös ihan perus korttiin. Korttiaskartelu kun on minulle ihan uutta joten saan siitä samalla harjoitusta. Tietenkin jos saan jonkun hyvän idean tehdä jotain muuta niin aina parempi niin. =)


Tässä mun stanssit:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti